Connect with us

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Υπόθεση μικρής Μελίνας: «Ποτέ δεν πίστεψα ότι η υπόθεση έκλεισε» – Η παρέμβαση του Αρείου Πάγου

Ο πατέρας της μικρής Μελίνας μίλησε για την αίτηση αναίρεσης της απόφασης του Εφετείου, που είχε αθωώσει την αναισθησιολόγο, ότι είναι μια ικανοποίηση για την οικογένεια.
Ο πατέρας της μικρής Μελίνας Παρασκάκη από την Κρήτη, που έχασε τη ζωή της μετά από επέμβαση ρουτίνας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, μίλησε για την απόφαση του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου να ασκήσει αίτηση αναίρεσης της απόφασης του εφετείου, σύμφωνα με την οποία η αναισθησιολόγος κρίθηκε αθώα για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας.

Ο Μάνος Παρασκάκης δήλωσε ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή. Από την άλλη, έδειξε τον απίστευτο πόνο που βιώνει κάθε μέρα η οικογένεια από την απώλεια της μικρής Μελίνας τον Δεκέμβριο του 2015 στην Κρήτη.

Ο πατέρας της μικρής Μελίνας Παρασκάκη μίλησε στην Τηλεόραση CRETA για την αίτηση αναίρεσης της απόφασης του Εφετείου, που είχε αθωώσει την αναισθησιολόγο, ότι είναι μια ικανοποίηση για την οικογένεια.

«Είναι μια ικανοποίηση για εμάς. Εγώ δεν πίστεψα ποτέ ότι έχει κλείσει τελείως η υπόθεση. Δεν έχει ανοίξει μύτη 7 χρόνια τώρα. Δηλαδή δεν φταίει κανείς; Νομίζω πως όποιος έρθει στη θέση μου το ίδιο θα σκεφτεί. Να δούμε τι θα γίνει τώρα».

Ο αβάσταχτος πόνος
O Μάνος Παρασκάκης μίλησε και για τον τεράστιο και αβάσταχτο πόνο του θανάτου του παιδιού του. «Είναι ένας εφιάλτης που τον ζεις ξύπνιος», είπε ο Μάνος Παρασκάκης.

Αν το αίτημα αναίρεσης γίνει δεκτό από το Ακυρωτικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου τότε η υπόθεση θα εκδικαστεί από την αρχή σε δεύτερο βαθμό, όπως ανέφερε το creta24.grhttps://creta24.gr/

«Υπάρχει η σκέψη ότι θα τα ζήσω πάλι… Δεν θα είναι εύκολο, αλλά δεν έχω δικαίωμα να κάνω πίσω. Είναι ηθικό το θέμα. Το παιδί μου δεν ξαναγυρίζει αλλά το συνέχισα για ηθικούς λόγους. Δεν μπορεί να πεθαίνει ένα 4χρονο παιδί και να μην φταίει κανείς. Δεν έχω χάσει την πίστη μου, θα δούμε τι θα γίνει», κατέληξε ο Μάνος Παρασκάκης.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

SPEEDRUNNER JET 2

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Από 22 Ιουνίου Σούδα-Πειραιάς σε 5 ώρες

Hsc SUPERRUNNER JET - My_favoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERRUNNER JET: Πλώρη για το Ηράκλειο έβαλε

Το εκκλησάκι Αντώνης Καριώτης Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Δεν ξεχνούν τον Αντώνη Καριώτη

More in ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ