Connect with us

MEDIA

«Σασμός»: «Η Άσπα θα έχει αρκετές συγκρούσεις στη συνέχεια»

Για τον ρόλο της στον «Σασμό», το ενδεχόμενο να συνεχιστεί και για 3η σεζόν, αλλά και στον σύντροφό της και ηθοποιό, Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου, μίλησε η Βέρα Μακρομαρίδου στην εκπομπή Breakfast@Star και τη Λιλή Πυράκη.

«Πέρασα από casting με τον Δημήτρη Γεωργαλά, ήταν μία σκηνή τσακωμού. Αφού είπαμε το ναι, ήρθαν και τα πρώτα επεισόδια στο email. Η Άσπα θα έχει αρκετές συγκρούσεις στη συνέχεια αλλά θα δει το ουράνιο τόξο να έρχεται. Θα ξετυλιχθεί η ιστορία Αργυρώς-Αστέρη και θα δείτε πράγματα που δεν τα περιμένετε» είπε η Βέρα Μακρομαρίδου.

Ενώ για το ενδεχόμενο ο «Σασμός» να συνεχιστεί και για τρίτη χρονιά, απάντησε:  «Για να υπάρξει τρίτη σεζόν στον Σασμό, πρέπει να είναι σεναριακά κάτι δυνατό» σημειώνει η ηθοποιός, ενώ εκφράζει την επιθυμία της να ασχοληθεί και με την κωμωδία. «Θεωρώ πως είναι η μεγάλη μου ευκολία, απορώ πώς με πήραν σε δραματική σειρά. Προσπάθησα πολλά χρόνια να μη με θεωρούν κωμική».

Για τον σύντροφό της η ηθοποιός δήλωσε: «Γνωριστήκαμε στο θέατρο και δεν συμπαθιόμασταν καθόλου στην αρχή. Μετά ήρθε η πανδημία και κάπως συμπαθηθήκαμε».

Αναφορικά με το θέμα της ζήλειας, τόνισε: «Ζήλευα πάρα πολύ όταν ήμουν άνεργη και κοιτούσα το ταβάνι στο σπίτι κι ο Αλέξανδρος ήταν στον Ήλιο του Ant1 και άλλαζε πολύ ωραίες γυναίκες. Όταν ήρθε η σειρά μου και κάναμε την ερωτική σκηνή με τον Τάσο Νούσια, έκανε ο Αλέξανδρος κάποια screenshots στο κινητό του και μου έστειλε: τα βλέπεις;».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το Sporades Star στα Κύθηρα

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Αργοσβήνει το αγαπημένο της Τήνου

Seajets - My Favorite Ships gr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Η Sea jet στο Σαρωνικό

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το ¨SuperStar¨ στα Κύθηρα, πιθανή δρομολόγηση του

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Το “Mykonos Magic” …βγαίνει στο Αιγαίο

More in MEDIA