Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομικός αυτοκτόνησε πέφτοντας με το αυτοκίνητό του στον Θερμαϊκό

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη – Στα νερά του Θερμαϊκού Κόλπου, στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής, «βούτηξε» ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο φέρεται να επέβαινε αστυνομικός.

Σύμφωνα με αναφορές που σοκάρουν, μόλις ο οδηγός αντιλήφθηκε ότι πάνε να τον αποτρέψουν, έβαλε χειροπέδες δένοντας τα χέρια του στο τιμόνι, έβαλε μπρος το ΙΧ του και έπεσε στη θάλασσα με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στη μία το μεσημέρι, δίπλα από το Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, και άμεσα κινήθηκε η διαδικασία για τον απεγκλωβισμό και την ανάσυρση ενός ατόμου.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες

Οπως αναφέρει το grtimes.gr πρόκειται για αστυνομικό περίπου 45 ετών που υπηρετούσε στο Τμήμα Αλλοδαπών. Ο αυτόχειρας εμφανίστηκε με το ιδιωτικό του ΙΧ στο λιμανάκι πίσω ακριβώς από το Ποσειδώνιο και ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους μεταξύ των οποίων και έναν ιερέα, ότι σκοπεύει να πέσει με το αυτοκίνητό του στη θάλασσα. Αυτόπτες μάρτυρες μάλιστα ανέφεραν ότι ο αστυνομικός επικαλέστηκε σοβαρό πρόβλημα υγείας, καθώς φέρεται να έπασχε από καρκίνο στον εγκέφαλο.

Τόσο ο ιερέας όσο και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να τον μεταπείσουν και κάποιοι εξ’ αυτών επιχείρησαν να προσεγγίσουν το ΙΧ ώστε να μην κάνει πράξη την απειλή του. Ωστόσο, μόλις ο οδηγός αντιλήφθηκε την προσέγγιση, έβαλε χειροπέδες δένοντας τα χέρια του στο τιμόνι, έβαλε μπρος και έπεσε στη θάλασσα με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Επιπλέον σύμφωνα με μάρτυρες που τον γνώριζαν, αντίστοιχο τέλος στη ζωή της είχε δώσει και η μητέρα του πριν από λίγο χρονικό διάστημα, ενώ ο ίδιος φέρεται να εξασφαλίσει άδεια άνευ αποδοχών μακράς διάρκειας. Αμεσα στο σημείο έχει σπεύσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με διασώστες και Κινητή Μονάδα, ενώ το σημείο προσέγγισε και σκάφος του λιμενικού.

Αυτή την ώρα η επιχείρηση απεγκλωβισμού του βρίσκεται σε εξέλιξη.

grtimes.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HSC Power Jet - MyFavoriteshipsgr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Ηράκλειο – Κυκλάδες με το Power Jet

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το Sporades Star στα Κύθηρα

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Αργοσβήνει το αγαπημένο της Τήνου

Seajets - My Favorite Ships gr

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Η Sea jet στο Σαρωνικό

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Με το ¨SuperStar¨ στα Κύθηρα, πιθανή δρομολόγηση του

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

Το “Mykonos Magic” …βγαίνει στο Αιγαίο

F/B Superstar (Ex.Superferry II) Giannis Xilouris

ΝΑΥΤΙΛΙΑ - ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΠΛΟΙΑ

SUPERSTAR: Επιστρέφει στην γραμμή των Σποράδων

More in ΕΛΛΑΔΑ